1.2.2016

Straight outta MarbellaHola!

Vaikka mun matkasta onkin jo jonkin aikaa, en malttanu olla kirjottamatta siitä postausta. Heti kun vähänkin aattelen sitä, nenään tulvahtaa se kotoisa ihana tuoksu, mitä jäin ensimmäisenä lentokentälläkin haistelemaan (pari kyyneltäkin siinä taisi vierähtää).

Mä oon asunu vuoden Espanjassa kun olin 9 vuotta (tiiän, se kuulostaa, et siitä olis ikuisuus, mutta musta se tuntuu ihan eiliseltä). En mä sitä sillon ajatellu hirveesti, muutettiinpahan vaan espanjaan, niinkun kaikki perheet tekis niin aina sillon tällön. Kyllä mä sitä osasin toki arvostaa ja nautin siitä täysin siemauksin. Nyt, kun sitä muistelee, olihan sen pakko olla mun elämän paras vuosi tähän asti. Aurinko paisto varhain aamulla, kun lähdettiin iskän moottoripyörän kyydissä kouluun ja se valo kimmelsi vielä veden pinnassa koulun jälkeen, kun juostiin takapihalle, uima-altaille.

Tästä mä taas voisin jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta halusin vaan tulla kertomaan, kuinka ihanaa sinne oli palata..

Meidän kolmen kaveruksen klikistä lähti yksi kaverus Espanjaan vuosi sitten. Minne muuallekaan, kun just siihen kaupunkiin missä mä elelin 6 vuotta sitten. Ei siinä muuta vaadittu, kun passit ja hammasharjat ja me oltiin jo lähdetty perään!

    1. Highlighter on point 2. Iltakävelyllä Fuengirolan rantakadulla 
    3. Merbellan vanhassa kaupungissa oli tosi kauniita poseerausseiniä.. 4. Mikä on kunnon joululoma ilman Starbucks-kahvia? 
    5. "Let's get lost" -Ig caption  6. Frendi nappas musta kuvan, kun tuijotin 15 minuuttia romanttisesti horisonttiin. 
    7. Appelssiinipuut 8. Käytiin hylätyssä rakennuksessa, missä oli aivan upeita graffiteja.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti