20.9.2015

Clean table.


Hei siellä!

Tää blogi tulee olemaan kaksikielinen, koska rakkauteni englantia kohtaan on niin suuri. Mulla oli blogi kaksi vuotta sitten, jolloin olin 13. Se stressas mua tosi paljon kun en oikein tiennyt miten päin sitä pitäisi kirjottaa ja mitä asioita, mutta antakaamme sen anteeksi.

Kirjoitan tässä blogissa asioista joita rakastan ja joista olen kiinnostunut. Tässä on pari esimerkkiä:

Rakastan musiikkia. Laulan ja soitan viulua ja pianoa. Voisin tässä kirjottaa pitkät pätkät siitä kuinka laulaminen on ihan tärkein juttu mulle, mutta jätän sen toiseen kertaan. Musiikkimakuni ei ole niinkään omalaatuinen, oikeastaan nykynuoriso määrittelee sen sanalla "massa". Itse ilmaisen asian niin, että tykkään kuunnella niitä biisejä, joita tosi moni muukin tykkää kuunnella ja se on täysin ok! Toisaalta ihailen sellasia ihmisiä joilla on oma musiikkimaku, eikä kuuntele vain TOP-listoja. Mulla on tosi monia sellasia kavereita, ja niiltä mä usein bongaan uutta ja erilaista musiikkia.


Luonto on mulle tosi tärkeetä ja nautin siitä tosi paljon. Pienenä mun leikkikenttänä toimi meidän takapihan metsä, ja leikkikavereina leppäkertut. Se puoli musta on pysyny mussa, vaikkakin ei niin konkreettisena asiana. Nautin kirkkaista tähtitaivaista, kun tuntee itsensä tosi pieneksi, mut samalla niin eläväks. Auringon nousuista, joita väsyneenä valvotun yön jälkeen tuijottaa aamun pikkutunneilla. Kauniista ja erilaisen muotosista lumihiutaleista, jotka (silloin harvoin aina) leijailee alas maahan ja tekee taikojaan. Myrskyistä ja salamoista, jotka saa adrenaliinin virtaamaan suonissa samalla kun tuuli piiskaa kasvoja. Syksyistä ja ruskan ajasta kun ilma raikastuu ja puut on väriloistossaan. 


Koen nauttivani paljon kauneudesta niinkun meikin, ihon- ja hiustenhoidon muodossa. En omista viittätoista erisävyistä MAC huultenrajauskynää, mutta tykkään silti meikata ja löytää erilaisia tapoja tehdä sitä. Rakastan myös erilaisia tuoksuja, kynttilöitä, saippuoita, kylpylöiden tuoksua...

Pikkukylän tyttönä rakastan isoja kaupunkeja. Kaupungin valot yöllä ja ihmisten paljous ja asioiden tapahtuminen on niin upeeta. Rakastan tutustua usiin ihmisiin ja mennä paikkoihin, missä oon luontaisesti vuorovaikutuksessa monen ihmisen kanssa.            
Tasapainoks sille, yksinäisyys on mulle myös tärkeetä. Tykkään tavallisista pienistä jutuista. Mut löytää usein kirjaston hyllyjen välistä, lattialta istumasta, etsimässä uusia kirjoja. En oo kumminkaan mikään nykynuorisosta erottuva henkilö. Mut nimittäin löytää usein myös kotoo puhelin kädessä, tykkäilemässä WeIt- ja Tumblr-kuvista, selailemassa Instaa tai kattomassa YouTube-videoita..
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Hey there!

It's weird to start writing in this language but I do so because the inspiration has been there for quite a while. So this blog will be written in two languages English and Finnish. 

I had a blog, two years ago, when I was 13. It gave me a lot of stress because I didn't really know what I was doing, but I was twelve when I started it so forgive me. I didn't know what was my passion so I ended up writing about anything and everything. 
  
I still don't want this blog to be about some specific topic so I'm going to write about things I enjoy and love.  

I love music. I sing, and play the piano and the violin. I could go on and on about singing and how my life depends on it but I leave it to another time. My musical taste is not so creative. I just enjoy listening the same songs as a lot of people do too so it's okay. on the other hand I do admire people who have their own taste, I find it very interesting.I enjoy nature. Night skies and the billions of stars make you feel so small and pointless when you stare the endless sky. But there's something beautiful on that moment that makes you feel so calm and so alive at the same time. Sunsets, lakes, the snow, the rain, the storms and lightnings.. It's amazing.
I really enjoy beauty as in makeup, skincare and hair. I also love different kinds of smells like candles and shampoos. I think there is no need to start explaining how I'm not a makeup-artist or I don't have twenty different colors of MAC lipliners, because it's totally okay. Makeup is art. You draw on your face and you can create very beautiful things by using your own creativity and mind.I love cities. For a little town girl like me, who lives in Finland, every kind of city is a big one. The idea of long drives under the citylights and things actually happening gets me so excited. I love to meet new people and go to places where I automatically am interacting with other human beings. As a balance to that, being alone is also important for me. My favorite thing is to sit on the floor of the library and find new books to read. As I'm all of this, I'm still at the same time one of the girls, who you can find from their rooms, with their phones, liking WeIt- and Tumblr pictures, scrolling Instagram and watching YouTube.♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ There was a few things about me and I'm sure you will find out so much more through this journey of my new blog.


Here is for you to relax and here is for you to jam.

Love, L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti